Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
575
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
yeniden etikenlendirildi
Selamlar, benim aklımda bu sene İTÜ Denizcilik Fakültesi yazmak var ancak ben ne makine dairesinde çalışabilecek bir insanım ne de denizde o kadar uzun süre kalabilecek bir insanım. Bu yüzden İşletme kısmından mezun olmak istiyorum ancak bu kısımla alakalı yeteri kadar bilgi bulamadım. İşletme kısmının ne gibi iş imkanları vardır?

1 cevap

+1 oy
Bilgin Denizci
Acemi Denizci
düzenledi
Merhaba,

Konuyu görünce ben de çorbada tuzum olsun dedim. Detaylı bir düzenleme yaptım. Umarım bölümümüze gelecek insanlar bir tık daha bilgili şekilde tercihlerini yaparlar zira çoğu kişi halen daha bizleri "gemi adamı" veya "denizci" sanmakta. Biz ne gemi adamıyız ne de denizci biz denizciliğe yönelik bir işletme bölümüyüz. Diğer işletme mezunları, dış ticaret mezunları, lojistik mezunları ile aynı işleri yapmaktayız (bu nedenle bazı yerlerde iibf çatısındadır) ancak denizcilik alanında daha uzman olduğumuz söylenebilir.

Kendimizi işletme alanına geliştirirsek işletmeci, dış ticaret alanında geliştirirsek dış ticaretçi, lojistik alanına geliştirirsek lojistikçi, denizcilik alanında geliştirirsek denizci oluyoruz. Kısaca her şey bu bölümde size bağlı.

Daha detaylı bilgi gönderdiğiniz ilk konuda mevcuttur.
Teşekkürler ))
Bilgin Denizci
Teşekkürler :))
Acemi Denizci
düzenledi
Rica ederim. İnşallah 6 ay sonra mezun olup iş bulduğumda yorumumu düzenler ve iş ararken yaşadığım (inşallah) kolaylıkları ve zorlukları sizlere aktarırım. Benimle iletişime geçmek isteyen arkadaşlar üst linkteki konunun altına yorumlarını yazarsa sevinirim.

Edit : Hatta CİMER'e sorduğum sorunun cevabını da ekledim. İsteyenler oraya da bakabilir bir soru daha sordum onun yanıtı da gelince paylaşacağım.

Yorumu sürekli güncel tutmaya çalışacağım eğer talep gelirse sizlere detaylı bir Guide tadında konu da hazırlayabilirim.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

12 Online
0 Uye ve 12 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 3361
Dunku Ziyaretler : 8298
Tum Ziyaretciler : 16886714
...