Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
278
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
yeniden açıldı
Motor meslek lisesi mezunuydum 2010 yılında aldığım süresi 2015 yılında dolmuş olan bir gemi adamı cüzdanım var sadece 3 aylık bir çalışma geçmişim oldu yakın yol avrupa olarak kuru yuk gemisinde sonra lisans eğitimi falan derken arada kaynadı. roro, tanker, yolcu gemisi gibi bir takım ekstra sertifikalarım var. Yenilemek için ne yapmalıyım veya tekrar baştan mı başlamam gerekiyor önce hangi adımla başlayayım güncel konulara hakim olmadığım için işi bilen dostların yardımlarını bekliyorum pasaportum mevcut en kısa yoldan nasıl aktif hale getiririm maliyeti ne olur gibi şimdiden teşekkür ederim hayırlı forumlar.

1 cevap

0 oy
Bilgin Denizci
https://e-denizcilik.uab.gov.tr/login üzerinden kayıtlarına ulaşmalısın, daha sonra tazeleme eğitimi için kurslarla görüşmelisin.

Kurslarda tazeleme eğitimi gördükten sonra yeniden https://e-denizcilik.uab.gov.tr/login üzerinden kayıt oluşturarak yeni cüzdan çıkartıp, stcw sertifikalarını çıkartman gerekir.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

10 Online
0 Uye ve 10 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 12261
Dunku Ziyaretler : 3375
Tum Ziyaretciler : 16898987
...